Taiem somonul in felii patrate, ceapa, prazul,castravetii taiate julien, ghimbirul taiat marunt, le punem intr-un bol; inmuiem cate o foaie de orez in apa calda, o punem pe masa de lucru, o ungem cu lapte de cocos cu pensula, deasupra punem pestele, restul ingredientelor, picuram putin ulei de susan, impaturim foile, le punem pe un platou, deasupra prasaram alune macinate si le servim cu sos.
Pentru sos amestecam intr-un bol 1 cm de pasta wassabi din tub cu 3 linguri de sos de soia si completam cu apa dupa gustul fiecaruia.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii