autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Paella cu piept de pui

Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie rosiile, ardeiul, ceapa si usturoiul marunt si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline.


Se pune pe foc intr-o cratita separat 2 pahare de apa de dimensiunea paharului cu orez si se pune la fiert.


Dupa ce s-au aurit legumele se pune pieptul de pui taiat cubulete cu sare si piper dupa gust.


Se lasa putin pana puiul este facut apoi adaugam orezul, cubul concentrat si sofranul si se amesteca bine. Apoi adaugam apa fiarta. Dupa ce adaugam apa nu se mai amesteca! Dupa ce stingeti focul o lasati 5 minute capacita.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie mare
  • 1 catel de usturoi
  • piper
  • un cub concentrat de gaina
  • 1 pahar orez
  • ulei de masline
  • sofran
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alexandra

Paste cu fructe de mare

Usturoiul si ardeiul se toaca marunt. Pastele se fireb, iar dupa se amesteca cu o lingura de ulei

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Limba de porc cu praz si masline

Limba de porc cu praz si masline

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, boiaua

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Mai intai vom prepara supa de pui. Se spala puiul si apoi se pune la fiert intr-o oala de 3 litri cu apa. Cand incepe sa fiarba, se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne