autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Paella cu piept de pui

Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie rosiile, ardeiul, ceapa si usturoiul marunt si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline.


Se pune pe foc intr-o cratita separat 2 pahare de apa de dimensiunea paharului cu orez si se pune la fiert.


Dupa ce s-au aurit legumele se pune pieptul de pui taiat cubulete cu sare si piper dupa gust.


Se lasa putin pana puiul este facut apoi adaugam orezul, cubul concentrat si sofranul si se amesteca bine. Apoi adaugam apa fiarta. Dupa ce adaugam apa nu se mai amesteca! Dupa ce stingeti focul o lasati 5 minute capacita.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie mare
  • 1 catel de usturoi
  • piper
  • un cub concentrat de gaina
  • 1 pahar orez
  • ulei de masline
  • sofran
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alexandra

Paste cu fructe de mare

Usturoiul si ardeiul se toaca marunt. Pastele se fireb, iar dupa se amesteca cu o lingura de ulei

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Iepure intreg la cuptor

Iepure intreg la cuptor

Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina. Ungem iepurele si-l dam la rece pana

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne