autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Paella cu piept de pui

Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandra (Maestru bucatar)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 1 ardei gras, 1 ceapa mare, 1 rosie mare, 1 catel de usturoi, piper, un cub concentrat de gaina, 1 pahar orez, ulei de masline, sofran, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie rosiile, ardeiul, ceapa si usturoiul marunt si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline.


Se pune pe foc intr-o cratita separat 2 pahare de apa de dimensiunea paharului cu orez si se pune la fiert.


Dupa ce s-au aurit legumele se pune pieptul de pui taiat cubulete cu sare si piper dupa gust.


Se lasa putin pana puiul este facut apoi adaugam orezul, cubul concentrat si sofranul si se amesteca bine. Apoi adaugam apa fiarta. Dupa ce adaugam apa nu se mai amesteca! Dupa ce stingeti focul o lasati 5 minute capacita.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie mare
  • 1 catel de usturoi
  • piper
  • un cub concentrat de gaina
  • 1 pahar orez
  • ulei de masline
  • sofran
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alexandra

Paste cu fructe de mare

Usturoiul si ardeiul se toaca marunt. Pastele se fireb, iar dupa se amesteca cu o lingura de ulei

2 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Placinta cu pui, smantana si foietaj

Placinta cu pui, smantana si foietaj

Foietajul il scoatem la dezghetat. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servetel si il taiem bucatele potrivite. Curatam ceapa,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Frigarui de pui cu ardei kapia

Frigarui de pui cu ardei kapia

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel, il taiem bucatele potrivite. Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne