Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura in care se pune drojdia (care s-a frecat intr-o ceasca impreuna cu zaharul) si uleiul.Se pune apa treptat si se amesteca. Se framanta cam 10 minute si dupa aceea se lasa la crescut o ora.Se pune coca in tavi si se mai lasa sa creasca inca 11 min.Painea de casa se pune la copt in cuptorul incins bine si se coace aproximativ o ora la foc mare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii