autor:

mihaela cecilia

» » Aluaturi si Foietaje

Paine (la masina de facut paine)

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se introduc in masina de facut paine in ordinea de mai sus, se inchide capacul masinii se programeaza masina la programul BASIC si se asteapta.


Se foloseste masura din dotare a masinii ( lingurita si lingura).

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 august 2012

    Ce buna este!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2011

    Am primit cadou o masina de facut paine. Iese o paine extraordinara! Am sa incerc si reteta ta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

    Bun,bun,bun...A venit pana la mine mirosul de paine proaspata....

Dificultate

Redusa

Timp

3h

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru o paine de 1kg: 400 ml apa calduta
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 600 gr faina
  • 1 1/2 lingurita drojdie uscata

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mihaela cecilia

Sos besamel ptr. lasagna

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu

6 voturi    0 comentarii
20 min
Sosuri

Limonada

Sucul de lamaie se prepara din 3-5 lamai proaspat stoarse si se amesteca cu apa plata si mierea

10 voturi    2 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Salata de rosii cu brinza de capra

Se spala rosiile si se zvinta de apa. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca rosiile

4 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce buna este!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Coronita cu nuca si cacao

Coronita cu nuca si cacao

Pentru o reusita a cozonacului este bine ca toate ingredientele (mai putin laptele si untul) sa fie tinute la temperatura camerei de

0 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Panettone

Panettone

Panettone este un soi de cozonac italienesc care se prepara cu ocazia sarbatorilor crestine, originea acestuia fiind destul de veche.

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje