Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei .
Ciocolata o rupem bucati mici in frisca lichida si o topim pe foc mic . O punem la frigider si apoi o batem usor cu mixerul. O punem din nou la frigider pana cand vor fi gata discurile de aluat.
Untul impreuna cu ouale , extractul de vanilie si zaharul pudra le batem cu mixerul pana se formeaza o crema fina . Adaugam faina si omogenizam din nou.
Punem compozitia intr-un pos si formam discuri pe tava tapetata cu hartie de copt . Obligatoriu trebuie lasat spatiu intre ele.
Punem tava in cuptorul incins la 180 grade pentru 10-15 minute. Se scot din tava si punem altele la copt pana cand terminam toata compozitia.
Le lasam la racit si apoi cu ajutorul unui pos punem crema pe jumate din ele si apoi acoperim cu discurile fara crema .
Se pot decora cu ciocolata .
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii