Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se toarna peste albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie faina si praful de copt.
Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se adauga piersicile taiate feliute subtiri si se da la cuptor. Se pudreaza cu zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii