Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea.
Adaugati zaharul si galbenusurile unul cate unul si mixati pana la omogenizare.
Adaugati faina si mixati pana s-a incorporat si aceasta.
Scurgeti ananasul de zeama si taiati bucati mici. Pastrati o bucata intreaga.
Ungeti tava cu unt si turnati compozitia.
Incalziti cuptorul la 180 grade C
Infigeti bucatile de ananas in compozitie ( va sugerez sa puneti mai multe decat vedeti in poza, mie mi-a parut rau ca n-am pus mai multe )
Dati tava la cuptor cateva minute pana face o crusta si apoi asezati si bucata intreaga in mijloc ( daca doriti ).
Coaceti prajitura timp de 20-25 de minute.
Pudrati cu zahar sau serviti ca atare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii