autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive cu peste, Mancaruri cu peste

Pangasius la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei incins,fara a se praji.Ceapa tocata marunt,condimentata, se caleste cat sa scada zeama, fara sa se rumeneasca. Intr-un vas de yena, asezi alternativ straturi de ceapa si peste.Storci zeama de lamaie, adaugi vinul, presari cu verdeata si dai la cuptor penru 30-40 minute.


Servesti ca aperitiv cald sau rece

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Lia , 08 februarie 2010

    Am salvat reteta, am s-o prepar si eu, cred ca este gustoasa. Ai votul meu, felicitari !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Bun, bun de tot...merg si niste legume sau un sos linga...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Foarte bun, gustos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Imi place tare mult...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      Bun, bun!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Un preparat usor,gustos si sanatos!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Pestele e f. bun ptr. sanatate si usor de pregatit.Eu le fac paneuri din Pangasius copiilor,alaturi de o portie de orez.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Cred că e super la gust...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Aceasta reteta (fara faina, fara prajeala) o prepar si eu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ai dreptate, e mai sanatos. Eu nu las s se prajeasca de loc, doar sa se prinda faina de peste.Altfel atat pestele cat si ceapa lasa yeama si trebuie sa stea mai mult la cuptor pana scade,dar se rasfierbe pestele. Nu tot timpul prajesc.Depinde de ce dicteaza momentul.

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Minunat! Eu il fac fara a-l mai da prin faina. Mi se pare mai sanatos asa. :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • un file de pangasius
  • 5 cepe mari
  • 150 ml ulei
  • 100 g faina de grau
  • 1/2 lamaie
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • fire de cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Astazi va propun o idee de masa de pranz foarte usoara si sanatoasa: pastrav la cuptor, alaturi de care am servit un orez salbatic cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit si se adauga treptat 600 ml de

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste