autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Pangasius la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
un file de pangasius, 5 cepe mari, 150 ml ulei, 100 g faina de grau, 1/2 lamaie, 50 ml vin alb, sare, piper, fire de cimbru, marar, patrunjel, foaie de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei incins,fara a se praji.Ceapa tocata marunt,condimentata, se caleste cat sa scada zeama, fara sa se rumeneasca. Intr-un vas de yena, asezi alternativ straturi de ceapa si peste.Storci zeama de lamaie, adaugi vinul, presari cu verdeata si dai la cuptor penru 30-40 minute.


Servesti ca aperitiv cald sau rece
Retete
Alte retete din Aperitive

File de Pangasius cu cartofi la cuptor

Bagam la cuptor in tava fileurile,pe care in prealabil le ornam si le motzam cu ce dorim si ne place.Punem

47 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive

File de pangasius la cuptor

1. Spalam fileul de pangasius, ii dam sare si piper 2. Taiem lamaia, rosiile si ceapa rondele, usturoiul

11 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Lia , 08 februarie 2010

    Am salvat reteta, am s-o prepar si eu, cred ca este gustoasa. Ai votul meu, felicitari !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Bun, bun de tot...merg si niste legume sau un sos linga...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Foarte bun, gustos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Imi place tare mult...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      Bun, bun!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Un preparat usor,gustos si sanatos!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Pestele e f. bun ptr. sanatate si usor de pregatit.Eu le fac paneuri din Pangasius copiilor,alaturi de o portie de orez.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Cred că e super la gust...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Aceasta reteta (fara faina, fara prajeala) o prepar si eu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ai dreptate, e mai sanatos. Eu nu las s se prajeasca de loc, doar sa se prinda faina de peste.Altfel atat pestele cat si ceapa lasa yeama si trebuie sa stea mai mult la cuptor pana scade,dar se rasfierbe pestele. Nu tot timpul prajesc.Depinde de ce dicteaza momentul.

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Minunat! Eu il fac fara a-l mai da prin faina. Mi se pare mai sanatos asa. :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • un file de pangasius
  • 5 cepe mari
  • 150 ml ulei
  • 100 g faina de grau
  • 1/2 lamaie
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • fire de cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora. Curatam pestele, eu am scos si partile laterale care

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Spala bine file de peste. Curatam cartofii si morcovii , spalam si taiem rondele sau cum doriti. Spalam bine dovleceii si taiem rondele.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste