Plicul de gelatina il pui in lapte si-l lasi acolo vreo 20 min ,amesteci bine .
Frisca se pune intr-un vas se pune pe foc ,impreuna cu
zaharul si zaharul vanilat si cand da in fiert se da deoparte ,
se adauga gelatina si se amesteca foarte bine.
Compozitia rezultata se imparte in cate forme ai ,pe care le-ai uns cu putin unt , se poate rasturna chiar intr-un bol .
Se da la frigider pentru cel putin doua ore .
Inainte de a-l aseza in farfurie se tine putin forma in apa calda ,ca sa poata iesi usor
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii