Smantana se amesteca cu zaharul
Se pune pe flacara amestecand in permanenta cu un tel, pana se infierbanta.Se adauga o fiola de esenta de vanilie.
Atentie !!! Nu trebuie sa fiarba !!!
Gelatina se inmoaie intr-o cana cu apa calda.
Se amesteca compozitia de smantana cu gelatina, se toarna in forme, si se da la rece pentru o ora. Daca puneti compozitia intr-o singura forma, timpul pentru coagulare este mai mare. Se poate pune si in forme mai micute !
Se scoate din forma si se orneaza cu fructe si toping.
Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii