1.Punem gelatina in laptele rece
2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.
3.Cand sunt caldute, se adauga peste frisca si zahar, gelatina cu laptele si esentele, se mai tin pe foc inca un minut timp in care amestecati.
4.Le puneti in boluri sau cani mici si le introduceti la frigider pentru cateva ore, pana observati ca aceasta compozitie e bine inchegata.Din aceasta cantitate ies 6 portii.
5.Cand e gata, se scoate pe o farfurie cu grija pentru a nu ii strica forma, ornati cu capsune in functie de modul in care va place si turnati si sos de capsune.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii