autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Papanasi din branza de vaci prajiti

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-400 g branza de vaci, -3 oua, -150 g faina, -100 g zahar, -1 lingurita rasa bicarbonat, -ulei sau unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

84 voturi

Mod de preparare

Se da branza prin sita, se amesteca cu zaharul, faina in care s-a amestecat bicarbonatul si cu ouale.


Se amesteca totul bine pana se obtine o pasta omogena.


Se fac papanasi rotunzi, care se dau prin faina sau prin pesmet si se prajesc in unt sau ulei, la foc mic, ca sa-i patrunda bine caldura si sa fie copti si inauntru.


Se pudreaza cu zahar si se servesc.


Se pot servi cu smantana.
Retete
Alte retete din Aperitive

Pogaci cu jumari

Drojdia o dizolvam in zerul caldut impreuna cu lingura de zahar si o lingura de faina si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cornel Stroie , 29 decembrie 2013

    acum ii pregatesc

  • Fara foto

    Mihaela Anamaria Marian , 06 octombrie 2013

    sper sa iasa

  • Fara foto

    Cata Vale , 07 septembrie 2013

    asta incerc sa fac sper sa reusesc mersi mult de reteta.

    • Fara foto

      Achilaritei Costel-Nicoleta , 31 august 2013

      asta incerc sa fac acum.sper sa-mi iasa. pofta buna tuturor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

84 voturi

Ingrediente

  • -400 g branza de vaci
  • -3 oua
  • -150 g faina
  • -100 g zahar
  • -1 lingurita rasa bicarbonat
  • -ulei sau unt

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip

umplutura cu orez

Se fierbe laptele cu vanilie. Se spala bine orezul in 3-4 ape si se lasa in apa calda 30 de minute,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

umplutura cu cas dulce

Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

frigarui camping

Carnea de porc,carnatii proaspeti,sunca afumata(poate fi cu putina grasime)le tai in bucati potrivite.Ceapa,rosiile

1 vot    1 comentariu
40 min
Fripturi


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa. Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita. Mixam albusurile

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Breton cu frisca si capsuni

Breton cu frisca si capsuni

Incalzim cuptorul la 180°. Batem margarina cu zahar oana se albeste. Adaugam oualele unul cate unul si smantana amestecam. Adagam

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse