autor:

Fara foto

» » , Aperitive cu brinza, Dulciuri diverse

Papanasi din branza de vaci prajiti

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se da branza prin sita, se amesteca cu zaharul, faina in care s-a amestecat bicarbonatul si cu ouale.


Se amesteca totul bine pana se obtine o pasta omogena.


Se fac papanasi rotunzi, care se dau prin faina sau prin pesmet si se prajesc in unt sau ulei, la foc mic, ca sa-i patrunda bine caldura si sa fie copti si inauntru.


Se pudreaza cu zahar si se servesc.


Se pot servi cu smantana.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cornel Stroie , 29 decembrie 2013

    acum ii pregatesc

  • Fara foto

    Mihaela Anamaria Marian , 06 octombrie 2013

    sper sa iasa

  • Fara foto

    Cata Vale , 07 septembrie 2013

    asta incerc sa fac sper sa reusesc mersi mult de reteta.

    • Fara foto

      Achilaritei Costel-Nicoleta , 31 august 2013

      asta incerc sa fac acum.sper sa-mi iasa. pofta buna tuturor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

84 voturi

Ingrediente

  • -400 g branza de vaci
  • -3 oua
  • -150 g faina
  • -100 g zahar
  • -1 lingurita rasa bicarbonat
  • -ulei sau unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Silvia Filip

umplutura cu orez

Se fierbe laptele cu vanilie. Se spala bine orezul in 3-4 ape si se lasa in apa calda 30 de minute,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

umplutura cu cas dulce

Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

cruson asortat

Se curata capsunile, se spala, se scurg, se pun intr-un vas de sticla si se toarna peste ele zahar.

1 vot    1 comentariu
20 min
Cocteiluri si lichioruri

Cornel Stroie

acum ii pregatesc

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Churros cu crema de vanilie

Churros cu crema de vanilie

Pentru churro punem apa la fiert cu putina sare. Faina o amestecam cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Cand apa clocoteste,

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Briose cu capsuni

Briose cu capsuni

Se pregateste intai amestecul pentru frosting astfel incat sa aiba timp sa se raceasca. Se poate face seara si se depozitateaza in frigider

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse