autor:

Fara foto

» » , Aperitive cu brinza, Dulciuri diverse

Papanasi din branza de vaci prajiti

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se da branza prin sita, se amesteca cu zaharul, faina in care s-a amestecat bicarbonatul si cu ouale.


Se amesteca totul bine pana se obtine o pasta omogena.


Se fac papanasi rotunzi, care se dau prin faina sau prin pesmet si se prajesc in unt sau ulei, la foc mic, ca sa-i patrunda bine caldura si sa fie copti si inauntru.


Se pudreaza cu zahar si se servesc.


Se pot servi cu smantana.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cornel Stroie , 29 decembrie 2013

    acum ii pregatesc

  • Fara foto

    Mihaela Anamaria Marian , 06 octombrie 2013

    sper sa iasa

  • Fara foto

    Cata Vale , 07 septembrie 2013

    asta incerc sa fac sper sa reusesc mersi mult de reteta.

    • Fara foto

      Achilaritei Costel-Nicoleta , 31 august 2013

      asta incerc sa fac acum.sper sa-mi iasa. pofta buna tuturor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

84 voturi

Ingrediente

  • -400 g branza de vaci
  • -3 oua
  • -150 g faina
  • -100 g zahar
  • -1 lingurita rasa bicarbonat
  • -ulei sau unt

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Silvia Filip

umplutura cu orez

Se fierbe laptele cu vanilie. Se spala bine orezul in 3-4 ape si se lasa in apa calda 30 de minute,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

umplutura cu cas dulce

Se curata casul de coaja, se da prin masina de tocat, se adauga galbenusurile si putina sare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

frigarui camping

Carnea de porc,carnatii proaspeti,sunca afumata(poate fi cu putina grasime)le tai in bucati potrivite.Ceapa,rosiile

1 vot    1 comentariu
40 min
Fripturi

Cornel Stroie

acum ii pregatesc

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Branzoici

Branzoici

Faina o cernem si o asezam intr-un vas . Laptele il incalzim putin , punem un pic de sare, zaharul , drojdia si o lingura de faina

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Jeleu de portocale

Jeleu de portocale

Se taie portocalele pe jumătate, se stoarce sucul și se strecoară într-un pahar gradat. Se măsoară 300 ml de suc peste care

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse