Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine sticloasa de culoare aurie.
Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.
Bucatile de peste le trecem prin otet cu lamaie,le saram, piperam si dam cu boia.
Astfel pregatit pestele il punem peste ceapa calita aproximativ zece minute, dupa ce s-a patruns putin pestele, acoperim cu apa adaugam vegeta, rosiile decojite si macinate sau tocate marunt. lasam la foc mic fara a amesteca jumate de ora.
Se serveste cu cartofi natur sau garnitura de paste fierte in prealabil.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii