Se caleste carnea,cam 5 minute,pana isi schimba culoarea,apoi se adauga ceapa si se caleste si ea putin,cand ceapa si-a schimbat culoarea,adaugam putina boia si apoi punem apa pana acoperim carnea. Lasam sa fiarba, la foc mic. Daca e nevoie mai punem apa,cand carnea e fiarta, facem un amestec din lapte si lingura de faina,dar amestecam bine ca sa iasa frumos. Dar cand punem amestecul sa nu fie mukta apa,mai lasam sa dea in clocot pana se ingroasa, adaugam cubuletul, piper, patrunjel si daca mai e nevoie sare. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii