Parizer de porc cu praz

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Parizer de porc cu praz

Ingrediente

  • 500 gr. parizer de porc taiat buc.,
  • 1 praz taiat si el buc.,
  • 1 lingura unt (marg.),
  • 4 linguri bulion,
  • 200 ml. smantana,
  • 100-200 ml. apa,
  • 1 lingurita boia de ardei,
  • sare si piper

Mod de preparare

Se prajeste in unt parizerul taiat impreuna cu prazul. Se adauga apoi bulionul, smantana, apa, boia de ardei si piperul. Se lasa la foc mic sa fiarba cam 15 minute. Se potriveste de sare. Se serveste cu orez fiert si castraveti murati!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise