autor:

Anonim

» » Aperitive

parizer pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
parizer, oua, faina, ulei, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Feliile de parizer se trec prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura sau ulei pe ambele parti.
Feliile de parizer se trec prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura sau ulei pe ambele parti.
Retete
Alte retete din Aperitive

Tarte cu ton si oua

Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Placinta cu branza si marar

Pentru ca tot am niste pofticiosi in casa si vor mereu altceva si altceva si dulce si sarat, azi

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • parizer
  • oua
  • faina
  • ulei
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Crenvusti in aluat

Crenvusti in aluat

Fierbem crenvustii cateva minute. Intre timp, punem intr-un bol laptele caldut si rasturnam drojdia; asteptam cateva minute pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite gratinate, cu carne de pui

Clatite gratinate, cu carne de pui

Pentru clatita am amestecat laptele cu oul, am pus faina, 2-3 linguri odata si am amestecat bine sa nu se formeze cocoloase. Am condimentat

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive