autor:

Anonim

» » Aperitive

parizer pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
parizer, oua, faina, ulei, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Feliile de parizer se trec prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura sau ulei pe ambele parti.
Retete
Alte retete din Aperitive

Placintele cu ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol cernem faina, punem sarea, drojdia si amestecam cu o lingura. Adaugam iaurtul,

2 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive

Muraturi asortate

Toate ingredientele feliate se aseaza in borcane, peste ele se toarna saramura. Borcanele se inchid

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • parizer
  • oua
  • faina
  • ulei
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Salam de casa din pulpe de pui

Salam de casa din pulpe de pui

Dezosam pulpele spalate si uscate, iar oasele rezultate le dam deoparte, pentru o viitoare ciorba. Lasam si pielea pe pulpe. Jumatate

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Se spala pieptul de pui si se feliaza dupa care se bate cu ciocanul de snitele. Intr-un vas se bat bine ouale, dupa care se adauga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive