autor:

Anonim

» » Aperitive cu carne

parizer pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
parizer, oua, faina, ulei, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Feliile de parizer se trec prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura sau ulei pe ambele parti.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • parizer
  • oua
  • faina
  • ulei
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada cu carne tocata si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa nu se lipeasca.Se adauga laptele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba.Ii lasam la fiert circa 10-15 min. Indepartam spuma care se formeaza. Spalam pieptul

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne