autor:

Anonim

» » Aperitive

parizer pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
parizer, oua, faina, ulei, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Feliile de parizer se trec prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura sau ulei pe ambele parti.
Retete
Alte retete din Aperitive

Chec aperitiv cu praz si telemea

Rapid, simplu si gustos. Fierbem morcovii in apa cu un praf de sare. Cand sunt fierti ii scoatem

2 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive

Chiftelute din dovlecei si branza

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu orificii mici, apoi dam si branza telemea.

12 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • parizer
  • oua
  • faina
  • ulei
  • pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in blender si amestecam. Punem peste carne, adaugam

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte. Spalam bucatile de carne, le stergem cu niste servetele. Intr-un

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne