autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Parjoale din boabe de soia

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se alege soia, se spala si se lasa la muiat de seara pana dimineata, in apa rece.


Se inlocuieste apa si se fierb boabele de soia la foc mic timp de 3 ore.


Se curata morcovul si cartofii si se pun la fiert. Cand au fiert boabele de soia se scurg bine de apa si se dau la robot pana se face o pasta. Tot la robot se dau si morcovul, cartoful si patrunjelul.


Se pune pasta intr-un castron, se pune usturoiul zdrobit, cele 3 oua si cele 5 linguri de faina si se amesteca bine.


Se pune sare si piper dupa gust. Din aceasta compozitie se pac parjoalele, care se trec prin faina, se prajesc in ulei si se scot pe servetele de bucatarie sa se absoarba uleiul.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nadiusa Dorogoi , 11 octombrie 2014

    foarte frumosi sunteti

  • christyansen

    christyansen (Chef de cuisine) , 13 martie 2012

    f f f fbun bv bv bv

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    Foarte bune !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Foarte bune din legume si mai ales soia,care este buna pentru organismul uman.Felicitari,pentru reteta este super interesanta si foarte sanatoasa.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Arata f. bine, nu am mancat niciodata dar o sa incerc si eu cu siguranta.....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Cu sigurantã,o bunãtate!!!

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Sunt excelente!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Interesanta reteta;cred ca sint f.bune.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Cred ca sunt asa cum arata , SUPER !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Minunate!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Cred ca sant foarte bune...dar eu cu soia..nu ma inpac...am facut militaria pe vremea comunista..si numai soia ne dadeau...asa ca ...dar oricum arata foarte bine!!*****

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Foarte bune, arata tare bine, sigur sunt gustoase.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Hmmm,ce bunatate...Si mie imi plac tare mult...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

5h

13 voturi

Ingrediente

  • -1 kg boabe de soia
  • -1 morcov mare
  • -2-3 cartofi
  • -1 capatana de usturoi
  • -5 linguri de faina
  • -2 legaturi de patrunjel
  • -3 oua
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Camelia Grosu

Chiftele marinate

Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul

14 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu mere

Se rad merele si se pun intr-un castron. Se pun pe rand cele 2 oua, o cana cu zahar, o lingurita

22 voturi    19 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Sufleu de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. Se scurg intr-o strecuratoare si

11 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Nadiusa Dorogoi

foarte frumosi sunteti

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu smochine si mascarpone

Tarta cu smochine si mascarpone

Punem ouale intr-un bol. Adaugam zaharul pudra si branza mascarpone si amestecam cu mixerul timp de 4-5 minute pana la omogenizare.

0 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam bucatile de dovleac,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi