autor:

Carp Elena Loredana

» » Mancaruri cu carne

Parjoale moldovenesti

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin), se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare si ouale. Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Parjoalele se servesc pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, insotite de diferite garnituri.

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Arata foarte bine parjoalele tale...La fel pregatesc si eu chiftelele...imi place sa fie totul crud ...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2009

    Arata foarte bine.

  • silviana maftei

    silviana maftei (Chef de cuisine) , 30 iunie 2008

    gusturile difera este tare adevarat,eu inabus ceapa in ulei si apa si parjoalele devin mai aromate,secretul asta l-am invatat de la o bucatareasa mai invarsta

Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 500g carne de vita+porc 150g paine alba 2 oua 100g morcov 50g ceapa 2 catei de usturoi 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit 50g faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Carp Elena Loredana

Paste cu soia si legume

Se fierb legumele la aburi,cuburile de soia se fierb si ele in apa cu sare.Se pune ulei intr-o tigaie

13 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Eclere cu crema de vanilie si frisca

Mod de preparare Pentru coji Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca,se

185 voturi    29 comentarii
1h
Prajituri

Prajitura Vieneza

Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa .Dupa ce s-a intarit

122 voturi    33 comentarii
1h 30 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata foarte bine parjoalele tale...La fel pregatesc si eu chiftelele...imi place sa fie totul crud ...

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi