Intru-n pirex adinc sau o tava adinca care se potriveste la cuptor se aseaza ceapa ,rosiile felii,usturoiul uleiul si vinul,deasemeni condimentele,si se pune in cuptor ptr 30 de minute(cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade).Dupa aceea se ia din continutul tavii si se introduce in pasare se leaga picioarele si se pune in tava peste sosul care sa format si se stropeste cu sos.Se lasa sa se coaca 1-11/2 ora si din cind in cind se stropeste cu sos ca carnea sa nu se usuce.Se poate acoperi tavaua cu staniol si numai aproape de sfirsit de scos staniolul ca pasarea sa se rumeneasca putin.Se poate servi cu pire de cartofi.(eu adaug la pire de cartofi ceapa prajita si ii da un gust aparte).Pasarea iese minunata caci combinatia dintre scortisoara vin rosu si rosii este minunata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii