autor:

violeta c.

» » Dulciuri diverse

Pasca cu branza fara blat

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se freaca la mixer untul sau marga cu galbenusurile, zaharul,vanilia, praful de copt, apoi se pune branza de vaci; se adauga pe rand cate o lingura faina iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. toarna intr-o cratita tapetata cu hartie iar deasupra se pun stafidele,inglobate foarte putin in aluat.


Se pune in cuptorul preincalzit.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. branza vaci nu foarte scoapta (de preferinta din magazin)
  • 1 pachet unt (marga Unirea)
  • 6 linguri zahar
  • zahar vanilat,praf de copt
  • 5 oua
  • 4-5 linguri faina- cu varf
  • stafide-2-3 linguri-optional

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de violeta c.

Piept de pui cu maioneza

Se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud incorporand treptat uleiul si zeama de lamaie; pieptul

15 voturi    3 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Pulpe de pui cu legume

Pulpele se fierb in apa cu sare timp de 15 min; se asaza intr-o tava mai mica-pt cuptor- unsa cu

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Aperitiv cu cascaval

Pe o felie de cascaval se pune o felie de bacon si o fasie de castravete eventual stors; se ruleaza

0 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Briose cu capsuni

Briose cu capsuni

Se pregateste intai amestecul pentru frosting astfel incat sa aiba timp sa se raceasca. Se poate face seara si se depozitateaza in frigider

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Briose "Om de zapada"

Briose "Om de zapada"

Intr-o cratita se pune untul taiat cubulete impreuna cu zaharul,cacaoa,laptele si se pune sa fiarba la foc mic amestecand mereu. Dupa

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse