autor:

violeta c.

» » Dulciuri diverse

Pasca cu branza fara blat

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se freaca la mixer untul sau marga cu galbenusurile, zaharul,vanilia, praful de copt, apoi se pune branza de vaci; se adauga pe rand cate o lingura faina iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. toarna intr-o cratita tapetata cu hartie iar deasupra se pun stafidele,inglobate foarte putin in aluat.


Se pune in cuptorul preincalzit.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

14 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. branza vaci nu foarte scoapta (de preferinta din magazin)
  • 1 pachet unt (marga Unirea)
  • 6 linguri zahar
  • zahar vanilat,praf de copt
  • 5 oua
  • 4-5 linguri faina- cu varf
  • stafide-2-3 linguri-optional

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de violeta c.

Piept de pui cu maioneza

Se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud incorporand treptat uleiul si zeama de lamaie; pieptul

15 voturi    3 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Pulpe de pui cu legume

Pulpele se fierb in apa cu sare timp de 15 min; se asaza intr-o tava mai mica-pt cuptor- unsa cu

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Aperitiv cu cascaval

Pe o felie de cascaval se pune o felie de bacon si o fasie de castravete eventual stors; se ruleaza

0 voturi    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Cornulete cu untura si iaurt

Cornulete cu untura si iaurt

Aluatul: Intr-un vas punem untura, oul, zaharul, praful de sare si le mixam pana obtinem o crema. Incorporam iaurtul, coaja rasa de

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Rataef

Rataef

1.Dizolvam drojdia in apa calduta apoi adaugam faina si praful de copt. 2.Incorporam toate ingredientele si framantam bine.Lasam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse