autor:

paulika911

» » , Retete de Pasti, Aluaturi si Foietaje

Pasca cu branza sarata

Autor: paulika911 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2012
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paulika911 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2012

Ingrediente
Aluat:, 300 ml lapte, 1 ou, 500 gr faina, 2 lingurite zahar, 1,5 lingurita sare, 1 plic de drojdie Dr Oekter, , Continut:, 600 gr de branza burduf, 2 oua, si inca un ou pentru uns

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus,se lasa 1 ora la dospit.Pana atunci branza se amesteca cu cele 2 oua,Cand aluatul a dospit il impartim in trei bucati egale,una o punem pe fundul tavei,apoi punem un start de branza.Din celelalte 2 bucati impartim iarasi cate 3 si facem serpisori lungi din care impletim.O impletitura o punem pe margine,iar din cealalta facem o cruce,intre spatiile ce raman adaugam branza.O lasam la cuptor cam 40-50 min.Inainte cu 5 min sa o scoatem o ungem cu ou batut!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300 ml lapte
  • 1 ou
  • 500 gr faina
  • 2 lingurite zahar
  • 1,5 lingurita sare
  • 1 plic de drojdie Dr Oekter
  • Continut:
  • 600 gr de branza burduf
  • 2 oua
  • si inca un ou pentru uns

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de paulika911

Crema de zahar ars

Se caramelizeaza 2 cani de zahar,pana prinde o culoare frumoasa,apoi se distribuie uniform pe peretii

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Chifle

Se framata un aluat din faina,drojdie,ulei,apa,zahar,sare,si se lasa la dospit cam o ora.Dupa ce

2 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje

Aluat de Pizza

Intr-un bol punem faina,drojdia,uleiul,sarea si zaharul,apoi incalzim putin apa si o punem peste.Framantam

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Sfaturi
Idei si retete pentru Pasti
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

6 voturi   5 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

6 voturi   8 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

3 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele