Maslinele se curata de samburi si se oparesc in apa clocotita.Se lasa sa se raceasca ,se dau prin robot.Apoi se amesteca cu feliile de paine si se incorporeaza incet uleiul,ca la maioneza (picurand cate putin),se adauga si zeama de lamaie tot picurand.La sfarsit se adauga si untul,putin incalzit .Ceapa se toaca foarte fin si se incorporeaza si ea in compozitie.Se serveste pe paine proaspata sau prajita si se poate garnisi cu felii de rosii sau gogosar in otet.
Este un aperitiv satios si foarte gustos.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii