autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Pasta de gogosari si ardei kapia

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Coci ardeii si gogosarii,presari cu sare mare, acoperi,lasi sa se raceasca.Cojesti,lasi sa se scurga putin,tai fasii de 1 cm.


Incorporezi legumele ,condimentezi,adaugi otetul si o maioneza obtinuta din mustar, pasta de tomate si ulei.Lasi la cuptor pana se ridica uleiul. Asezi in borcane, capsezi, sterilizezi 30 minute in cuptor, invelesti in paturi si lasi pana doua zi. Mananci pe paine. Este foarte buna.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,am pregatit este o reteta foarte buna ,eu am copt si cativa ardei rosii iuti pe care i-am adaugat.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Onciu Viorica , 24 septembrie 2014

    e foarte buna aceasta pasta.

  • Fara foto

    ana , 05 septembrie 2013

    cantitatile le gasiti ins tanga paginii :)

  • Fara foto

    Pusa Elena Oancea , 16 august 2013

    Reteta nu are notate cantitatile?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Fac si eu o pasta de gogosari, dar simpla.

    • Fara foto

      Bolea Mihaela (Bucatar sef) , 15 septembrie 2010

      buna ziua , si cu otetul ce fac?cand il pun? multumesc

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Eu fara aceasta pasta parca nu ma descurc iarna, atat de mult o folosesc.... Nu am facut-o asa ca tine ci doar vu ulei si sare, Dar am sa incerc si varianta ta....

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      am sa incerc si eu la toamna.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Mmmmm,ce bunatate,felicitari.

    • Fara foto

      Cely , 08 octombrie 2009

      Va multumesc penru aprecieri

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Draga Cely, superba prezentarea, 10 cu felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

4h 30 min

52 voturi

Ingrediente

  • 5 kg ardei kapia
  • 5 kg gogosari
  • 400 ml mustar
  • 400 ml pasta de tomate
  • 1/2 l ulei
  • 5 linguri miere de albine
  • 50 ml otet
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper,boabe de

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

8 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

Onciu Viorica

e foarte buna aceasta pasta.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Compot pentru iarna

Compot pentru iarna

Reteta este pentru compotul pentru iarna, nu contine conservanti si-l puteti face cu ce fructe va plac. Alegeti fructe sanatoase, tari

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Gem de corcoduse

Gem de corcoduse

Acest tip de gem imi aduce adesea aminte de copilarie, de prajiturile, placintele, dulceturile si bucatele pregatite de bunicile noastre.

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi