autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Pasta de gogosari si ardei kapia

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Ingrediente
5 kg ardei kapia, 5 kg gogosari, 400 ml mustar, 400 ml pasta de tomate, 1/2 l ulei, 5 linguri miere de albine, 50 ml otet, sare, piper, foaie de dafin, , , , sare, piper,boabe de

Dificultate: Redusa Timp: 4h 30 min

52 voturi

Mod de preparare

Coci ardeii si gogosarii,presari cu sare mare, acoperi,lasi sa se raceasca.Cojesti,lasi sa se scurga putin,tai fasii de 1 cm.


Incorporezi legumele ,condimentezi,adaugi otetul si o maioneza obtinuta din mustar, pasta de tomate si ulei.Lasi la cuptor pana se ridica uleiul. Asezi in borcane, capsezi, sterilizezi 30 minute in cuptor, invelesti in paturi si lasi pana doua zi. Mananci pe paine. Este foarte buna.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,am pregatit este o reteta foarte buna ,eu am copt si cativa ardei rosii iuti pe care i-am adaugat.

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bernard E. Stanciu , 02 decembrie 2014

    e perfecta pasta

  • Fara foto

    Onciu Viorica , 24 septembrie 2014

    e foarte buna aceasta pasta.

  • Fara foto

    ana , 05 septembrie 2013

    cantitatile le gasiti ins tanga paginii :)

    • Fara foto

      Pusa Elena Oancea , 16 august 2013

      Reteta nu are notate cantitatile?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Fac si eu o pasta de gogosari, dar simpla.

    • Fara foto

      Bolea Mihaela (Bucatar sef) , 15 septembrie 2010

      buna ziua , si cu otetul ce fac?cand il pun? multumesc

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Eu fara aceasta pasta parca nu ma descurc iarna, atat de mult o folosesc.... Nu am facut-o asa ca tine ci doar vu ulei si sare, Dar am sa incerc si varianta ta....

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      am sa incerc si eu la toamna.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Mmmmm,ce bunatate,felicitari.

    • Fara foto

      Cely , 08 octombrie 2009

      Va multumesc penru aprecieri

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Draga Cely, superba prezentarea, 10 cu felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

4h 30 min

52 voturi

Ingrediente

  • 5 kg ardei kapia
  • 5 kg gogosari
  • 400 ml mustar
  • 400 ml pasta de tomate
  • 1/2 l ulei
  • 5 linguri miere de albine
  • 50 ml otet
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper,boabe de

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

ana

cantitatile le gasiti ins tanga paginii :)



Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Pasta de ardei iuti

Pasta de ardei iuti

Curatam ardeii de cotoare, lasand insa semintele. Se pun intr-un castron si adaugam sarea. Amestecam. Acoperim cu un capac peste

0 voturi    1 comentariu
2h 10 min
Conserve si muraturi
Gem fin de caise

Gem fin de caise

Caisele se oparesc in apa clocotita 1-2 minute, apoi se scot pe o tava sa se raceasca, astfel incat sa putem indeparta pielita de deasupra. Rupem

2 voturi    3 comentarii
1h 50 min
Conserve si muraturi