autor:

Cely Snijec

» » Conserve si muraturi

Pasta de gogosari si ardei kapia

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Ingrediente
5 kg ardei kapia, 5 kg gogosari, 400 ml mustar, 400 ml pasta de tomate, 1/2 l ulei, 5 linguri miere de albine, 50 ml otet, sare, piper, foaie de dafin, , , , sare, piper,boabe de

Dificultate: Redusa Timp: 4h 30 min

52 voturi

Mod de preparare

Coci ardeii si gogosarii,presari cu sare mare, acoperi,lasi sa se raceasca.Cojesti,lasi sa se scurga putin,tai fasii de 1 cm.


Incorporezi legumele ,condimentezi,adaugi otetul si o maioneza obtinuta din mustar, pasta de tomate si ulei.Lasi la cuptor pana se ridica uleiul. Asezi in borcane, capsezi, sterilizezi 30 minute in cuptor, invelesti in paturi si lasi pana doua zi. Mananci pe paine. Este foarte buna.
Retete
Alte retete din Conserve si muraturi

Compot de corcoduse

Se folosesc corcoduse de culoare galben sau rosu intens, coapte,cu pulpa tare. 1. Pentru servire

28 voturi    3 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Dulceata de soc

Palariile de soc bine coapte,se spala si se aleg bobitele. Masuram cu o cana cat soc avem si punem

30 voturi    11 comentarii
1h
Conserve si muraturi

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,am pregatit este o reteta foarte buna ,eu am copt si cativa ardei rosii iuti pe care i-am adaugat.

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ilariana Mk , 11 septembrie 2015

    Mierea prin fierbere devine toxica....

  • Fara foto

    Bernard E. Stanciu , 02 decembrie 2014

    e perfecta pasta

  • Fara foto

    Onciu Viorica , 24 septembrie 2014

    e foarte buna aceasta pasta.

    • Fara foto

      ana , 05 septembrie 2013

      cantitatile le gasiti ins tanga paginii :)

    • Fara foto

      Pusa Elena Oancea , 16 august 2013

      Reteta nu are notate cantitatile?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Fac si eu o pasta de gogosari, dar simpla.

    • Fara foto

      Bolea Mihaela (Bucatar sef) , 15 septembrie 2010

      buna ziua , si cu otetul ce fac?cand il pun? multumesc

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Eu fara aceasta pasta parca nu ma descurc iarna, atat de mult o folosesc.... Nu am facut-o asa ca tine ci doar vu ulei si sare, Dar am sa incerc si varianta ta....

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      am sa incerc si eu la toamna.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Mmmmm,ce bunatate,felicitari.

    • Fara foto

      Cely , 08 octombrie 2009

      Va multumesc penru aprecieri

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Draga Cely, superba prezentarea, 10 cu felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

4h 30 min

52 voturi

Ingrediente

  • 5 kg ardei kapia
  • 5 kg gogosari
  • 400 ml mustar
  • 400 ml pasta de tomate
  • 1/2 l ulei
  • 5 linguri miere de albine
  • 50 ml otet
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper,boabe de

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

ana

cantitatile le gasiti ins tanga paginii :)



Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Ardei iuti ciresica in otet

Ardei iuti ciresica in otet

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet. Adaugam cate o lingura

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Gogosari in otet

Gogosari in otet

Se spala,se curata si se taie in sferturi gogosarii. Saramura Punem intr-un vas 3 litri de apa peste care adaugam otetul,zaharul,sarea,,piperul

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi