autor:

Cely Snijec

» » Aperitive cu peste

Pasta de icre

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Clatesc icrele sub jet de apa,le las la scurs 2 ore. Pasez cu o lingura de lemn pana se leaga compozitia. Apoi mixez, adaugand cate un strop de ulei, zeama de lamaie si o felie de paine alba muiata in lapte (miezul).


Se poate inlocui laptele cu apa minerala. La sfarsit adaug 2 linguri apa minerala. Pastrez la frigider in borcan inchis ermetic.


Servim pe felii de paine, ornate cu gogosar, masline, castravete proaspat.

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,sunt perfecte !

  • ANCA

    ANCA (Chef de cuisine):

    Am folosit in loc de paine, gris si apa minerala. Am facut un gris moale. Dupa ce s-a racit, am adaugat icrele si apa minerala cate un pic amestecand continuu. La final am adaugat ceapa alba, tocata marunt.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte gustoase, mie imi plac tare mult.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Imi plac foarte mult icrele preparate in casa.Nici eu nu pun paine sau gris.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Foarte bune!

    • Fara foto

      lumi , 18 ianuarie 2010

      simplu preparat si delicios! Asa le prepar si eu ,dar pun putina ceapa rosie

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      O nebunie draga Cely,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Bun,bun,super bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

  • 50 g icre proaspete
  • 300 ml ulei
  • 1/2 lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

8 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Placinta cu ton, porumb si rosii cherry

Placinta cu ton, porumb si rosii cherry

Curatam ceapa si o tocam marunt. Desfacem conservele si le scurgem de ulei. Intr-o tigaie incingem uleiul, innabusim ceapa, punem

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive cu peste
Wild Dragon

Wild Dragon

Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina Arpis, 1 galbenus de

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste