autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Pasta de icre

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
50 g icre proaspete, 300 ml ulei, 1/2 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Clatesc icrele sub jet de apa,le las la scurs 2 ore. Pasez cu o lingura de lemn pana se leaga compozitia. Apoi mixez, adaugand cate un strop de ulei, zeama de lamaie si o felie de paine alba muiata in lapte (miezul).


Se poate inlocui laptele cu apa minerala. La sfarsit adaug 2 linguri apa minerala. Pastrez la frigider in borcan inchis ermetic.


Servim pe felii de paine, ornate cu gogosar, masline, castravete proaspat.
Retete
Alte retete din Aperitive

Cartofi noi gratinati

Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Tarta cu somon fume si branza feta

Incalziti laptele impreuna un untul. Frecati bine ouale cu putina sare peste care adaugati zeama

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,sunt perfecte !

  • ANCA

    ANCA (Chef de cuisine):

    Am folosit in loc de paine, gris si apa minerala. Am facut un gris moale. Dupa ce s-a racit, am adaugat icrele si apa minerala cate un pic amestecand continuu. La final am adaugat ceapa alba, tocata marunt.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte gustoase, mie imi plac tare mult.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Imi plac foarte mult icrele preparate in casa.Nici eu nu pun paine sau gris.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Foarte bune!

    • Fara foto

      lumi , 18 ianuarie 2010

      simplu preparat si delicios! Asa le prepar si eu ,dar pun putina ceapa rosie

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      O nebunie draga Cely,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Bun,bun,super bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

  • 50 g icre proaspete
  • 300 ml ulei
  • 1/2 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive