autor:

Cely Snijec

» » Aperitive cu peste

Pasta de icre

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
50 g icre proaspete, 300 ml ulei, 1/2 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

14 voturi

Mod de preparare

Clatesc icrele sub jet de apa,le las la scurs 2 ore. Pasez cu o lingura de lemn pana se leaga compozitia. Apoi mixez, adaugand cate un strop de ulei, zeama de lamaie si o felie de paine alba muiata in lapte (miezul).


Se poate inlocui laptele cu apa minerala. La sfarsit adaug 2 linguri apa minerala. Pastrez la frigider in borcan inchis ermetic.


Servim pe felii de paine, ornate cu gogosar, masline, castravete proaspat.

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Da ,sunt perfecte !

  • ANCA

    ANCA (Chef de cuisine):

    Am folosit in loc de paine, gris si apa minerala. Am facut un gris moale. Dupa ce s-a racit, am adaugat icrele si apa minerala cate un pic amestecand continuu. La final am adaugat ceapa alba, tocata marunt.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte gustoase, mie imi plac tare mult.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    Imi plac foarte mult icrele preparate in casa.Nici eu nu pun paine sau gris.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Foarte bune!

    • Fara foto

      lumi , 18 ianuarie 2010

      simplu preparat si delicios! Asa le prepar si eu ,dar pun putina ceapa rosie

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      O nebunie draga Cely,felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Bun,bun,super bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

14 voturi

Ingrediente

  • 50 g icre proaspete
  • 300 ml ulei
  • 1/2 lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Orata all'isolana (4 persoane)

Orata all'isolana (4 persoane)

Incepem prin a curata si a spala pestii, dupa care trebuie dezosati. Se iau legumele, se curata, se spala si se taie julien. Se baga

0 voturi    0 comentarii
1h 59 min
Aperitive cu peste
Salata de icre facuta in casa

Salata de icre facuta in casa

Se verifica icrele daca nu sunt foarte sarate. Daca sunt extrem de sarate, se pun intr-un tifon care se leaga sa nu se risipeasca si

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste