autor:

murigneau

» » Sandviciuri

Pasta de jumari

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Ingrediente
1000 g jumari de porc, 200 g mustar dulce sau iute, 100 g margarina, 2 cepe, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat jumarile si ceapa. introduc in robot, se adauga mustarul, margarina si se condimenteaza dupa gust. Compozitia se amesteca in robot pana la omogenizare apoi se toarna la borcan. Pasta de jumari este spumoasa,se intinde usor pe paine si poate fi un aperitiv excelent.


Se foloseste la sandwichuri si tartine.

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    am sa incerc si eu.

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 18 aprilie 2010

    Minunata! Foarte bun!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Mi-ai adus aminte de excursiile din copilarie: mama facea aceasta pasta ca si Adriana din jumari tracute prin masina de carne cu ceapa si oua fierte. Delicioasa pentru uns pe paine.

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      E foarte buna pasta de jumari . Acum ca am vazut reteta imi aduc aminte ca o facea si mama mea, pe lainceputul primaverii cind deja nu mai ai chef de mancat de-ale porcului si incepeau jumarile sa prinda gust a ranced. Pentru a nu pierde bunatate de jumari le toca , condimenta si nu mai stiu daca mai punea si altceva, dar cred ca nu. Asa cand aparea ceapa verde si ridichile era o bunatate pe langa o bucatica de urda si una de cas proaspat. Mñam,mñam.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Decat sa consumam mezeluri, e mai sanatoasa pasta de jumeri.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Trebuie sa fie tare gustoasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Si eu prepar, dar fara margarina.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie tare gustoasa...

    • Fara foto

      adrianabb , 04 ianuarie 2010

      eu dau prin masina de tocat jumarile,ceapa rosie vreo 2 oua fierte,,,sare piper...iese super

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Pasta de jumari este excelenta cu ceapa rosie,dar oare de ce trebuie pusa margarina???Eu cred ca este buna si fara margarina(tot internetul urla ca margarina este cancerigena,eu una nu as strica jumarile cu margarina).

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Lumi asa ma gandeam si eu....oare nu merge fara margarina ?

    • kata0587

      kata0587 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      este foarte buna aceasta pasta.....abia astept sa tai porcul ca sa mai fac ;)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1000 g jumari de porc
  • 200 g mustar dulce sau iute
  • 100 g margarina
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de murigneau

Salata verde cu ridichi

Se curata si se spala bine legumele. Ridichile, usturoiul si ceapa se taie marunt. Un catel de usturoi

10 voturi    15 comentarii
30 min
Salate reci

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Mititei gustosi

Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa

23 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Sandviciuri
Pate de casa

Pate de casa

Pentru început am spălat și am uscat 5 borcane de 370g. În ele voi pasteuriza și voi păstra pateul. Am curățat ficatul

0 voturi    2 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Chifle de hamburger

Chifle de hamburger

Etapa I (cu 12 ore inainte): Paté fermenté Aceasta etapa va rafina gustul formulei finale prin reducerea cantitatii de drojdie

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje