autor:

autor

» » Sandviciuri

Pasta de jumari

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg. jumari sau slanina, 4 oua fierte tari, 2 cepe, 2 linguri de mustar dulce, 1 lingurita piper, 1 lingurita boia, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Jumarile sau slanina se trec prin masina de tocat, ouale se zdrobesc, apoi se amesteca toate cu mustarul, sarea si condimentele pana la omogenizare.


Se serveste cu paine prajita si gogosari in otet.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Stefana

    Stefana (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2010

    Delicioasa!!!!!!!!!!!!!! am incercat-o si eu.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. jumari sau slanina
  • 4 oua fierte tari
  • 2 cepe
  • 2 linguri de mustar dulce
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita boia
  • sare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Quesadilla picanta cu pui si sunca

Incingem ulei intr-o tigaie si ungem bine tigaia cu acesta. Punem o tortilla in tigaie. O acoperim

16 voturi    12 comentarii
nespecificat
Aperitive cu carne

Tartine combinate

Pe felia de piine unsa cu unt se pune urmatoarea compozitie: sunca si parizerul tocate marunt amestecate

10 voturi    3 comentarii
1h
Sandviciuri

APERITIV DIN BRANZA DE BURDUF

Branza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smintina,sardelele,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Sandviciuri

Stefana (Chef de cuisine)

Delicioasa!!!!!!!!!!!!!! am incercat-o si eu.



Adauga reteta
Retete
din Sandviciuri
Pate de casa

Pate de casa

Pentru început am spălat și am uscat 5 borcane de 370g. În ele voi pasteuriza și voi păstra pateul. Am curățat ficatul

0 voturi    2 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Chifle de hamburger

Chifle de hamburger

Etapa I (cu 12 ore inainte): Paté fermenté Aceasta etapa va rafina gustul formulei finale prin reducerea cantitatii de drojdie

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje