autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Pasta de ou

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
3-4 oua 100 grame branza 100 grame unt piper sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

 

Mod de preparare

Ouale se fierb tari.Dupa fierbere se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se sfarama, la fel si branza.


Intr-un castron se pune untul la care se adaugabranza si galbenusurile sfaramate.Ingredientele se amesteca pana se obtine o pasta omogena.La aceasta pasta se poate adauga optional sare si piper.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3-4 oua 100 grame branza 100 grame unt piper sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ana maria lengher

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Mancare de orez de post

Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei.Se adauga morcovele taiat rondele si ardeiul taiat feliute

11 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu fasole verde

Pui se spala si se taie in bucati care apoi se sareaza si se pun intr-o cratita in grasime incinsa

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam

1 vot    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Paine de casa neframantata , cu cartofi

Paine de casa neframantata , cu cartofi

Durata de dospire la rece a acestei paini este intre 17-24 de ore cand folosim 1 liculet drojdie si de 4-5 ore, cand folosim 2 pliculete.

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje