autor:

s

» » Aperitive cu peste

Pasta de peste

Autor: s (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

se curata pestele de cap,se spala si se pune la fiert(cu tot cu oase)cu otetul,uleiul,condimentele si o cana apa,se firbe cam 3 ore la foc potrivit ptr. a se macera foarte bine pestele.


Separat se taie morcovii, si se fierb,dupa ce s-a racit se da prin masina(si pestele si legumele fierte).


Se amesteca ,se pune restul de ulei,buliomul si se mai fierb cam 1/2 ora(ca la zacusca).


Se pune in borcane,se pastreaza ptr. iarna foarte bine.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • s

    s (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2014

    am scris.....legumele fierte se dau prin masina de tocat impreuna cu pestele....

  • Fara foto

    Birsan Malyn , 07 noiembrie 2014

    cu cepa ce facem??

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Cred ca e gustos, nu am facut niciodata.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Este o pasta foarte buna.Eu fierb in oala sub presiune, scurtez timpul de fierbere.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

4h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 2 kg peste(de preferinta proaspat,este mai gustos),
  • 1kg morcov,
  • 1kg ceapa,
  • 1kg ulei(se paote si mai putin),
  • 400g bulion,
  • 150g otet,
  • foi de dafin,sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de s

Paste cu ragu

Ragu este un sos(italia)care se prepara asa: 1 ceapa taiat se pune la calit in putin ulei,se adauga

7 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

ciorba cu smantana

se curata,se parlesc(putin) si se taie in jumatate(pe lung)picioarele de porc si se pun la fiert

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

mamaliga cu branza

se face o mamaliga mai subtire,se pune branza intr-un castron se framanta(branza de burduf,telemea,cascaval)se

6 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

s (Chef de cuisine)

am scris.....legumele fierte se dau prin masina de tocat impreuna cu pestele....

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Tartine cu pasta de ton si lamaie

Tartine cu pasta de ton si lamaie

Se scurge bine tonul intr-o sita dupa care se toaca ceapa marunt. Untul moale se freaca cu mixerul, se adauga ceapa, tonul si zeama

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu peste
Zacusca de macrou

Zacusca de macrou

Se curata pestele daca nu este eviscerat, se taie capul si coada, inotatoarele si se spala bine fara a lasa urme de sange in interior.

0 voturi    0 comentarii
5h
Aperitive cu peste