autor:

s

» » Aperitive cu peste

Pasta de peste

Autor: s (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 decembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

se curata pestele de cap,se spala si se pune la fiert(cu tot cu oase)cu otetul,uleiul,condimentele si o cana apa,se firbe cam 3 ore la foc potrivit ptr. a se macera foarte bine pestele.


Separat se taie morcovii, si se fierb,dupa ce s-a racit se da prin masina(si pestele si legumele fierte).


Se amesteca ,se pune restul de ulei,buliomul si se mai fierb cam 1/2 ora(ca la zacusca).


Se pune in borcane,se pastreaza ptr. iarna foarte bine.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • s

    s (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2014

    am scris.....legumele fierte se dau prin masina de tocat impreuna cu pestele....

  • Fara foto

    Birsan Malyn , 07 noiembrie 2014

    cu cepa ce facem??

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustoasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Cred ca e gustos, nu am facut niciodata.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      Este o pasta foarte buna.Eu fierb in oala sub presiune, scurtez timpul de fierbere.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

4h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 2 kg peste(de preferinta proaspat,este mai gustos),
  • 1kg morcov,
  • 1kg ceapa,
  • 1kg ulei(se paote si mai putin),
  • 400g bulion,
  • 150g otet,
  • foi de dafin,sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de s

Paste cu ragu

Ragu este un sos(italia)care se prepara asa: 1 ceapa taiat se pune la calit in putin ulei,se adauga

7 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

ciorba cu smantana

se curata,se parlesc(putin) si se taie in jumatate(pe lung)picioarele de porc si se pun la fiert

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

mamaliga cu branza

se face o mamaliga mai subtire,se pune branza intr-un castron se framanta(branza de burduf,telemea,cascaval)se

6 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

s (Chef de cuisine)

am scris.....legumele fierte se dau prin masina de tocat impreuna cu pestele....

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Tartine cu pasta de ton si lamaie

Tartine cu pasta de ton si lamaie

Se scurge bine tonul intr-o sita dupa care se toaca ceapa marunt. Untul moale se freaca cu mixerul, se adauga ceapa, tonul si zeama

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu peste
Zacusca de macrou

Zacusca de macrou

Se curata pestele daca nu este eviscerat, se taie capul si coada, inotatoarele si se spala bine fara a lasa urme de sange in interior.

0 voturi    0 comentarii
5h
Aperitive cu peste