Pastele se fierb in apa cu sare, urmand indicatiile de pe cutie. Se amesteca cu putin ulei pentru a nu se lipi.
Se pregateste sosul bechamell din lapte, unt, faina, nucsoara macinata, se adauga galbenusul si se amesteca bine.
Amestecam branza cu cascavalul si parmezanul cu crema bechamell iar la sfarsit adaugam pastele fierte.
-se unge o tava termorezistenta cu unt,se toarna compozitia,se aseaza cubulete de unt si feliile si mozzarella. Se introduc la cuptor la 200°C timp de 20 minute.
Se servesc calde cu putin parmezan. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii