Este mancarea perfecta... Se pregateste in cca 10 minute, este gustoasa, sanatoasa si racoroasa.
Intr-un castron turnam trei sferturi de cana de apa peste felia de paine rupta in bucati mari si lasam sa se inmoaie.
Migdalele se mixeaza in blender cu usturoiul pana obtinem o pudra foarte fina.
Adaugam amestecul de paine si apa si mai mixam putin pana obtinem o pasta de consistenta mai groasa, adaugam sare, piper alb, zeama de lamaie si ulei de masline. Uleiul de masline se adauga treptat si se amesteca continuu (lingura cu lingura).
Se stropeste cu putin ulei de masline , se decoreaza cu boia dulce de ardei si seminte de floarea soarelui neprajite si nesarate.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii