autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PASTAI CU CARNE DE PORC

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
200 gr carne de porc macra, 500 gr pastai galbene, o ceapa mare, 50 ml ulei, 200 ml apa, 2 linguri suc de rosii sau bulion usor, sare dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se taie cuburi mici si se pune la fiert in oala sub presiune in 100 ml apa si 50 ml ulei, timp de 10 minute.


Se adauga o ceapa mare taiata marunt, pastaile rupte in doua, 100 ml apa si se fierb cu capac inca 10 minute.


Se adauga 2 linguri de suc de rosii si se sareaza dupa gust si se mai fierb 5 minute.


Se serveste calda.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 gr carne de porc macra
  • 500 gr pastai galbene
  • o ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 2 linguri suc de rosii sau bulion usor
  • sare dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Mihaela76

Ficatei rosii

Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit la foc mic. Se intorc pe partea cealalta si in mijlocul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Budinca de orez cu ficat

Oul se bate bine impreuna cu sarea. Orezul fiert se adauga in ou si se amesteca bine. Se unge un

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Omleta cu cremvusti

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si

1 vot    6 comentarii
15 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul si sosul de soya, se da la gust

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

 Se curata ceapa, se spala si se toaca putin mai mare; se adauga putina sare, ulei cat sa nu se prinda de fundul cratitei si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne