Se fierb pastaile de fasole in apa pana se inmoaie.
Se bat ouale. Se adauga laptele, apoi faina, pesmetul, sarea si piperul si se amesteca pana se obtine o crema de consistenta smantanii.
Se scurg de apa pastaile, se dau prin amestec si se prajesc in ulei pana se rumenesc bine.
Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul in exces. Se serverc cu mujdei de usturoi.
Mujdeiul se prepara din usturoiul tocat marunt si zdrobit, ulei, sare, piper si apa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii