Paste bolognese

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Paste bolognese

Ingrediente

  • paste,
  • 1 morcov,
  • 1 telina,
  • 2 cepe,
  • 300g carne tocata,
  • 200ml suc de rosii,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se calesc cele 2 cepe taiate marunt.
Se pune si carnea macinata, apoi morcovul si telina date pe razatoare. Se toarna sucul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper, se pune capacul si se lasa la foc mic pana scade sosul, cam 1 ora.
La sfarsit se pune patrunjel tocat si sosul astfel obtinut se pune peste pastele fierte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise