autor:

Vicky

» » Paste si pizza

Paste cu carne de porc

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
250g paste de care vrem, 250-300g carne de porc, 1 capatana usturoi, 2 cepe, 2 linguri bulion, sare, piper,, 1 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

82 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt si usturoiul tocat le-am pus 5 minute la calit in 2 linguri de ulei,Dupa care am adaugat si bucatile de carne si am mai calit putin si carnea, Cand sa calit ceapa, usturoiul si bucatile de carne, punem apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba carnea bine,(eu am pus o cana si cand a scazut am mai pus inca una),Cand a fiert carnea, punem sare si piper dupa gust si 2 linguri de bulion si mai lasam putin sa fiarba, intre timp scurgem spaghetele care le-am fiert separat in apa cu sare,Am pus si pastele peste sosul cu carne, mai lasam 5-10 minute,Am amdaugat si patrunjelul tocat si am terminat pastele cu carnita,

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Imi place mai picant asa ca am pus si sos de ardei iute.

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine):

    Excelenta ! Nu am pus carne de porc, am pus kaiser si bulion de gogosari si m-a facut sa-mi mai pun in farfurie. Ceapa am inabusit-o cu putina apa. Mai fac - e buna !

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Calin Moro , 26 august 2015

    eu am adaugat zarzavat si busuioc ! iamiii

  • Fara foto

    Yuri Ana Jardan , 23 martie 2015

    da super chiar acum voi incerca!

  • Fara foto

    Myk Mihaela , 13 ianuarie 2015

    Imi place foarte mult

    • Fara foto

      Popa Luiza , 22 august 2014

      Imi place foarte mult.

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 15 februarie 2013

      Buna si rapid de preparat.

    • Fara foto

      carmen luminita (Bucatar sef) , 08 ianuarie 2012

      se pare ca arata bn o so incerc si eu imi place f mult sa stau in bucatarie si sa incerc retete noi

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      Lumi , 23 iunie 2010

      Superbune.... Am pus unt in loc de ulei Multumiri....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Au iesit super dar pentru ca imi place mai picant am adaugat sos de ardei iute.

    • Fara foto

      mariuss , 01 februarie 2010

      a iesit naspa

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Ma bucur enorm de mult ca ti-a placut Costinela, si foarte bine fac ca schimbi cate ceva la reteta, fiecare face dupa gustul si placul sau, chiar ma bucur ca ai testat-o.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Arata bine.Rapid si usor!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

82 voturi

Ingrediente

  • 250g paste de care vrem
  • 250-300g carne de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper,
  • 1 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Vicky

Tort diplomat

Galbenusurile se freaca cu zaharul,zaharul vanilat, adaugam laptele treptat si punem la fiert pe

18 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Fasole verde cu usturoi

Fasolea se spala si se pune la fiert. Separat se face mujdeiul de usturoi, tocam usturoiul, punem

17 voturi    15 comentarii
30 min
Retete de post

Sos de usturoi cu smantana

Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si

33 voturi    10 comentarii
20 min
Sosuri

mira (Chef de cuisine)

Buna si rapid de preparat.



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Lasagne rolls

Lasagne rolls

Iubesc lasagne si sosul ragu. E adevarat ca dureaza mult sa prepari sosul ragu, dar aceasta este o varianta mult mai rapida si delicioasa!

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Se fierb pastele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pastreaza 150 ml din apa in care au fiert pastele! E nevoie de ea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza