Se fierb pastele într-o cantitate mare de apă clocotită cu sare, conform indicaților de pe ambalaj.
Se curăță și se toacă usturoiul. Se amestecă împreună cu smântâna, piper, busuioc, oregano și cu 3 linguri din apa în care au fiert pastele.
Se spală roșiile cherry și se lasă să se scurgă, apoi se taie jumătăți. Se taie cuburi brânza gorgonzola.
Se încinge cuptorul. Se scurg pastele și se așează jumătate din paste într-o formă de sufleu, unsă cu ulei, împreună cu amestecul de smântână, o parte din roșiile cherry și din brânză. Se repetă cu restul ingredientelor. La final se presară busuioc și oregano, dar și puțin parmezan. Se lasă la cuptor pentru 10-15 minute, până se rumenește puțin la suprafață.
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii