Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti.
Pastele se pun intr-o oala cu apa fiarta cu putina sare in picioare, se fierb cam 7-8 minute.Apoi se strecoara.
Pieptul de pui se taie cubulete si se pune in tigaia cu ulei unde am calit putin ceapa si usturoiul.Lasam sa se patrunda un pic si apoi adaugam condimentele italienesti si rosiile taiate cubulete si ardeluliute taiat julien subtire.Se adauga cam 100 ml apa.Se lasa pe foc pana scade putin sosul(cam 15 minute).
Apoi se adauga sarea si pastele.Se adauga patrujelul verde si se servesc calde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii