Ragu este un sos(italia)care se prepara asa: 1 ceapa taiat se pune la calit in putin ulei,se adauga 1 morcov dat prin razatoare,se pune carne tocata(sau carne taiata cubulete mici)(totu dupa portile care le doriti)se calesc ff bine toate ,apoi se pune pasta de tomate si se lasa sa scada bine(daca aveti o frunzulita de busuioc e ff bine ,schimba gustu).Dupa ce pastele au fiert se adauga sosul, se amesteca,se pun in farfurie si seasupra se pune cascaval ras
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii