Pastele se pun la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, iar separat, pana ele se fierb, se poate pregatii sosul.
Asadar, frunzele de busuioc, se spala, se usuca intr-un prosop de hartie si se pun in paharul de la blender.
Catelul de usturoi se curata, se spala si se taie mai marunt. Bucatile de usturoi,se pun peste bususioc. Se mai pun peste frunzele de busuioc, uleiul de masline si sare.
Se mixeaza cateva momente totul, pana toate sunt maruntite.
Apoi, daca pastele s-au fiert, suficient ( ele trebuiesc fierte, "al dente"), se scurg de apa si se pun intr-un bol. Peste ele se pune sosul si se amesteca.
La sfarsit se pun lingurile de formaggio si se amesteca din nou.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii