Pastele se pun la fiert in apa cu sare, timp de 7-10 minute.
In acest timp, se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste usor ceapa verde taiata rondele.
Se adauga frunzele de spanac si se continua calirea timp de 5-7 minute, pana ce acestea se inmoaie si scad in volum.
Se transfera in blender tot continutul din tigaie, se adauga iaurtul si se paseaza totul pana se obtine un sos cremos, uniform.
Se adauga dupa gust: sare, piper si suc proaspat de lamaie.
Pastele se scurg de apa, se aseaza pe platoul de servire si se stropesc cu sosul de spanac.
Se servesc imediat cu cascaval ras sau parmezan deasupra.
Reteta pregatita de Florentina @www.truedelights.ro cu paste oferite de Hutton.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii