Se taie ceapa (ca pentru salata) si se pune in tigaie cu putin ulei si cu cubuletele de sunca afumata. Cand sunca este prajita bine se pune ardeiul iute uscat, bulionul si cubuletul de delicat, se acopera si se lasa la fiert 30 de minut. Cu zece minute inainte ca sosul sa fie gata se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Cand pastele sunt gata, se scurg de apa si se pun in tigaia cu sos si se amesteca bine. Cine doreste poate adauga si parmezan, dar eu prefer fara. In sos nu am pus sare pentru ca am pus cubuletul de delicat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii