-se taie ceapa, patrunjelul, mararul si usturoiul marunt;
-se rade morcovul pe partea cea mica a razatoarei;
-se taie ficatul in cubulete cat o unghie;
-se amesteca faina cu smantana;
-se pune la fiert apa pt paste la foc mare(doar dupa ce apa clocoteste se toarna pastele);
-se pune primele 3 aliniate intr-o craticioara cu ulei si se pun la foc mare. se amesteca mereu(ca sa nu se lipeasca) si cand sunt toate prajite (NU ARSE) se amesteca amestecul de smantana cu faina. Se amesteca totul pentru cateva minute, apoi se ia de pe foc. cand pastele sunt gata( cca 20 minute max) se toarna sosul peste ele si se serveste cald-fierbinte.
POFTA BUNA!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii