autor:

gily

» » Mancaruri cu peste

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
3 pastravi mari, 6 rosii, 4 catei usturoi, 1 lamaie, 2 ardei grasi, 2 cepe, busuioc verde, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

31 voturi

Mod de preparare

tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii, ardei, lamaie, ceapa, usturoi si frunze de busuioc. Pastravul se despica in doua si se aseaza pe aceste paturi de legume dupa ce a fost condimentat cu sare, piper si condiment special de peste. Printre pesti se mai pun si jumatati de: rosii, ardei si felii de lamaie.


Se stopesc cu ulei de masline si se introduc la cuptorul incins( 200 grade) si se tin cca 30-35 minute.


Se pot servi cu cartofi natur.


Pofta buna!!!
Retete
Alte retete din Mancaruri cu peste

Orez cu peste pane

Orezul l-am preparat astfel: -am curatat legumele, le-am taiat apoi le-am calit putin cu ulei peste

18 voturi    4 comentarii
3h
Mancaruri cu peste

Somon cu legume

Bucatile de somon, se spala si se dau cu putina sare. Intr-o tigaie, se pune ulei de masline, iar

3 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • gily

    gily (Chef de cuisine):

    Reteta o sa apara in aceasta seara la cireasa de pe tort, la ora 19.30 pe Prima TV.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

    Foarte bine arata si sunt comvinsa ca a fost foarte gustoasa...voi testa cu siguranta reteta ta ...

  • Fara foto

    Ina (Bucatar) , 28 decembrie 2010

    Am preparat pastravul intocmai ca in reteta si a iesit foarte bun.

  • Fara foto

    maria mihalache , 25 ianuarie 2010

    Foarte bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      E foarte buna reteta, imi place pastravul.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      E delicios pastravul

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Bun pestele!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Reteta este buna pentru ca si eu o fac la fel, mai putin condimentele de peste care sunt foarte sarate si cand le-am folosit n-am putut sa mai mananc pestele, mai ales ca eu sarez doar superficial toate mancarurile.

    • gily

      gily (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      pe 13 noiembrie 2009 ora 19.30 ne vedem la cireasa de pe tort ,la prima tv.

    • Fara foto

      miha cretu , 27 septembrie 2009

      reteta o sa apara la emisiunea "cireasa de pe tort"prin noiembrie,o sa anunt data exacta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • 3 pastravi mari
  • 6 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • busuioc verde
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de gily

parpandelle cu pui si rosii cherry

Se pun pastele la fiert cu ulei si sare. in uleiul incins se pune pieptul de pui maruntit,ciupercile,

9 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

cartofi la cuptor cu salata

Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi si se introduc la cuptorul incins. Cand sunt aproape

7 voturi    7 comentarii
20 min
Salate

Saramura de scrumbie

Pestele se curata, se spala bine, se condimenteaza cu sare si piper si se baga in cuptor 30-40 min.

14 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

mimi (Chef de cuisine)

Foarte bine arata si sunt comvinsa ca a fost foarte gustoasa...voi testa cu siguranta reteta ta ...



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Pestele spalat,portionat,pudrat cu sare,se pune pe gratar impreuna cu rosia si ardeiii spalate;separat intr-un vas se pune apa,vegeta,sare,cimbru,rosia

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora. Curatam pestele, eu am scos si partile laterale care

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste