autor:

gily

» » Mancaruri cu peste

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii, ardei, lamaie, ceapa, usturoi si frunze de busuioc. Pastravul se despica in doua si se aseaza pe aceste paturi de legume dupa ce a fost condimentat cu sare, piper si condiment special de peste. Printre pesti se mai pun si jumatati de: rosii, ardei si felii de lamaie.


Se stopesc cu ulei de masline si se introduc la cuptorul incins( 200 grade) si se tin cca 30-35 minute.


Se pot servi cu cartofi natur.


Pofta buna!!!

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • gily

    gily (Chef de cuisine):

    Reteta o sa apara in aceasta seara la cireasa de pe tort, la ora 19.30 pe Prima TV.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

    Foarte bine arata si sunt comvinsa ca a fost foarte gustoasa...voi testa cu siguranta reteta ta ...

  • Fara foto

    Ina (Bucatar) , 28 decembrie 2010

    Am preparat pastravul intocmai ca in reteta si a iesit foarte bun.

  • Fara foto

    maria mihalache , 25 ianuarie 2010

    Foarte bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      E foarte buna reteta, imi place pastravul.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      E delicios pastravul

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Bun pestele!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Reteta este buna pentru ca si eu o fac la fel, mai putin condimentele de peste care sunt foarte sarate si cand le-am folosit n-am putut sa mai mananc pestele, mai ales ca eu sarez doar superficial toate mancarurile.

    • gily

      gily (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      pe 13 noiembrie 2009 ora 19.30 ne vedem la cireasa de pe tort ,la prima tv.

    • Fara foto

      miha cretu , 27 septembrie 2009

      reteta o sa apara la emisiunea "cireasa de pe tort"prin noiembrie,o sa anunt data exacta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

31 voturi

Ingrediente

  • 3 pastravi mari
  • 6 rosii
  • 4 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • busuioc verde
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de gily

parpandelle cu pui si rosii cherry

Se pun pastele la fiert cu ulei si sare. in uleiul incins se pune pieptul de pui maruntit,ciupercile,

9 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

cartofi la cuptor cu salata

Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi si se introduc la cuptorul incins. Cand sunt aproape

7 voturi    7 comentarii
20 min
Salate de legume

Saramura de scrumbie

Pestele se curata, se spala bine, se condimenteaza cu sare si piper si se baga in cuptor 30-40 min.

12 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

mimi (Chef de cuisine)

Foarte bine arata si sunt comvinsa ca a fost foarte gustoasa...voi testa cu siguranta reteta ta ...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Astazi va propun o idee de masa de pranz foarte usoara si sanatoasa: pastrav la cuptor, alaturi de care am servit un orez salbatic cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit si se adauga treptat 600 ml de

3 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste