autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

pastrav prajit

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
6-8 pastravi, 4 linguri faina, o lamaie, sare, piper, ulei, o lingura unt, 2 linguri patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

12 voturi

Mod de preparare

Pastravii se spala bine, se curata de intestine, se scot branhiile, se presara cu sare si se lasa sa stea cam 20 min, apoi se zvanta bine cu un servet.


Se presara cu piper, se stropesc cu zeama de lamaie amestecata cu putin ulei si se trec prin faina, dupa care se prajesc in ulei pe ambele parti la foc potrivit. Cand sunt gata, se scot pe un platou se stropesc cu zeama de lamaie si se presara cu patrunjel verde tocat.


Se servesc cu cartofi natur.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

12 voturi

Ingrediente

  • 6-8 pastravi
  • 4 linguri faina
  • o lamaie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • o lingura unt
  • 2 linguri patrunjel verde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de NICOLETA MIRELA BUZICA

Ciuperci cu usturoi

Ciupercile bine spalate, taiate felii, se pun cu uleiul intr-o cratita pe foc mic, acoperite cu un

6 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti cu orez

Se curata dovleceii de coaja se spala si se taie in doua pe latime. Se scobesc cu o lingurita de

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Praz cu masline

Se curata prazul de prima foaie, si se taia in 4-5 bucati, dar numai partea alba, care se oparesc

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Fileul de somon se aseaza intr-un vas termorezistent pentru cuptor tapetat cu hartie de pergament si se asezoneaza cu sare si piper. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Sardine in stil marocan

Sardine in stil marocan

Curatam sardinele de solzi, cap, aripioare, precum si interiorul. Le deschidem (fara sa le taiem de tot) si scoatem scheletul. Asezam

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste