Se curata si spala bine puiul si se pune la fiert intr-o oala cu apa calda, impreuna cu foie de dafin si cateva boabe de piper si sare(sau vegeta) dupa gust.
Dupa ce a fiert bine sa lasa sa se raceasca apoi se dezoseaza alegand cu grija numai carnea, fara zgarciuri.
Separat intr-o tigaie incinsa cu putin ulei se faca o omleta mai mult moale (nu prea uscata). Cand s-a racit se da prin masina de tocat impreuna cu carnea fiarta de pui. Se adauga apoi la materialul tocat, sare si piper dupa gust, mustar cca. 1 lingura sau cat va place si pachetul de unt frecat anterior.
Se amesteca bine pasta, (optional se mai pot adauga bucatele mici de gogosari murati sau castraveti murati) si se toarna intr-o forma de chec tapetata cu folie de aluminiu, care sa strange deasupra pt a fi complet acoperit continutul. Se da la frigider pana se intareste si se serveste taiat felii, pe felii de paine asezate pe o farfurie cu frunze de salata verde, garnisit dupa pofta inimii(fasii de gogosari/ardei, feliute de castravete, rondele de ceapa, frunze de patrunjel, rondele de rosii).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii