autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

Pateuri cu ciuperci

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.


Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa fiarba inabusit.


Dupa 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat.


Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute.


Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • Se folosesc foi de pateuri.
  • Umplutura:300 g ciuperci
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper pisat
  • marar tocat
  • 1/2 lingura unt
  • 1/2 lingura smintina
  • 1 lingurita faina.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

1 vot    3 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Rulada de cascaval

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele

8 voturi    8 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi

Tarta cu branzeturi

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Se freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida, apoi se pune o lingurita de faina peste drojdie, se amesteca putin si se lasa deoparte.

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza