autor:

autor

» » Aperitive

Pateuri cu ciuperci

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Ingrediente
Se folosesc foi de pateuri., Umplutura:300 g ciuperci, 1/2 ceapa, sare, piper pisat, marar tocat, 1/2 lingura unt, 1/2 lingura smintina, 1 lingurita faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.


Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa fiarba inabusit.


Dupa 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat.


Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute.


Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • Se folosesc foi de pateuri.
  • Umplutura:300 g ciuperci
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper pisat
  • marar tocat
  • 1/2 lingura unt
  • 1/2 lingura smintina
  • 1 lingurita faina.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit si imediat adaugam busuioc si

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si patrunjel

Placinte cu branza si patrunjel

Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul, amestecam bine, punem drojdia si zaharul,

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje