autor:

autor

» » Aperitive

Pateuri cu ciuperci

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Ingrediente
Se folosesc foi de pateuri., Umplutura:300 g ciuperci, 1/2 ceapa, sare, piper pisat, marar tocat, 1/2 lingura unt, 1/2 lingura smintina, 1 lingurita faina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

34 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.


Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa fiarba inabusit.


Dupa 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat.


Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute.


Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • Se folosesc foi de pateuri.
  • Umplutura:300 g ciuperci
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper pisat
  • marar tocat
  • 1/2 lingura unt
  • 1/2 lingura smintina
  • 1 lingurita faina.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru ca a inceput sa fiarba mai repede

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive