festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

Pateuri cu ciuperci

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt.


Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune intr-o cratita cu unt ca sa fiarba inabusit.


Dupa 10 minute se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba inabusit. Cind ciupercile sunt aproape gata se pune smintina, amestecata cu faina, sare, piperul pisat si mararul tocat.


Se amesteca bine compozitia si se lasa sa fiarba circa 10 - 15 minute.


Cind sunt bine scazute se lasa sa se raceasca si se pun intre foile de pateuri.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

34 voturi

Ingrediente

  • Se folosesc foi de pateuri.
  • Umplutura:300 g ciuperci
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper pisat
  • marar tocat
  • 1/2 lingura unt
  • 1/2 lingura smintina
  • 1 lingurita faina.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

2 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

1 vot    1 comentariu
30 min
Retete de Pasti

Rulada de cascaval

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele

8 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Rulada tricolora cu crema de branza

Rulada tricolora cu crema de branza

Galbenusurile se freaca cu smantana, uleiul, praful de copt, sare si apoi se adauga ingredientul colorant (pasta de tomate sau spanacul),incorporandu-se

10 voturi    12 comentarii
2h 50 min
Aperitive cu brinza
Briose cu broccoli si branza albastra

Briose cu broccoli si branza albastra

Incingem cuptorul. Punem formele de briose in tava pentru briose. Taiem broccoli in bucati mici. Intr-o tigaie, incingem uleiul si

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza