autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

patrunjel la borcan pentru iarna

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
patrunjel, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Peste el se pune sare, se amesteca, dupa care se baga in borcan, indesandu-se cu o lingura. Trebuie sa ii punem sare indeajuns, pentru a nu se strica. Borcanele se baga in debara la rece pentru iarna.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mihaela , 13 iulie 2010

    se adauga apa peste patrunjel?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • patrunjel
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de MIHAELA BADEA

oua prajite cu smantana

Oulele le prajim ochiuri in ule. Dupa ce le prajim, le scoatem in farfurie si peste ele adaugam smantana.

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

compot de mere

Curatam merele de coaja si le tocam feliute. Le punem intr-o oala cu apa si zahar si le punem la

2 voturi    2 comentarii
40 min
Sucuri si compoturi de fructe

cartofi prajiti cu smantana

Cartofii ii curatam de coaja, ii tocam si ii prajim in tigaia cu ulei. Dupa ce s-au prajit, ii scoatem

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Fara foto

mihaela

se adauga apa peste patrunjel?



Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Castraveti murati Pikant fix -iute

Castraveti murati Pikant fix -iute

Spalam bine de tot castravetii si ii lasam sa se scurga.Spalam frunzele si ardeii iuti si ii lasam la scurs si pe acestia. Curatam

1 vot    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi
Gogonele asortate

Gogonele asortate

Spalam bine gogonelele si castravetii ,apoi ii lasam sa se scurga bine de tot. Varza o taiem in 4 sau 6 bucati, depinde cat este de

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi