autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

patrunjel la borcan pentru iarna

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Peste el se pune sare, se amesteca, dupa care se baga in borcan, indesandu-se cu o lingura. Trebuie sa ii punem sare indeajuns, pentru a nu se strica. Borcanele se baga in debara la rece pentru iarna.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mihaela , 13 iulie 2010

    se adauga apa peste patrunjel?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • patrunjel
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de MIHAELA BADEA

oua prajite cu smantana

Oulele le prajim ochiuri in ule. Dupa ce le prajim, le scoatem in farfurie si peste ele adaugam smantana.

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

compot de mere

Curatam merele de coaja si le tocam feliute. Le punem intr-o oala cu apa si zahar si le punem la

2 voturi    2 comentarii
40 min
Sucuri si compoturi de fructe

cartofi prajiti cu smantana

Cartofii ii curatam de coaja, ii tocam si ii prajim in tigaia cu ulei. Dupa ce s-au prajit, ii scoatem

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Fara foto

mihaela

se adauga apa peste patrunjel?

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Zacusca de hribi

Zacusca de hribi

Hribii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Se scurg bine si se maruntesc in robotul de bucatarie sau masina de tocat. Ceapa

1 vot    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Este o dulceata cu care o sa va surprindeti prietenii !!! Garantat !!! Aveti nevoie de unu sau doi dovlecei batrani. Nu incercati

225 voturi    26 comentarii
2h
Conserve si muraturi