autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

patrunjel la borcan pentru iarna

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Peste el se pune sare, se amesteca, dupa care se baga in borcan, indesandu-se cu o lingura. Trebuie sa ii punem sare indeajuns, pentru a nu se strica. Borcanele se baga in debara la rece pentru iarna.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    mihaela , 13 iulie 2010

    se adauga apa peste patrunjel?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • patrunjel
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de MIHAELA BADEA

oua prajite cu smantana

Oulele le prajim ochiuri in ule. Dupa ce le prajim, le scoatem in farfurie si peste ele adaugam smantana.

5 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

compot de mere

Curatam merele de coaja si le tocam feliute. Le punem intr-o oala cu apa si zahar si le punem la

2 voturi    2 comentarii
40 min
Sucuri si compoturi de fructe

cartofi prajiti cu smantana

Cartofii ii curatam de coaja, ii tocam si ii prajim in tigaia cu ulei. Dupa ce s-au prajit, ii scoatem

2 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Fara foto

mihaela

se adauga apa peste patrunjel?

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de pepene galben

Dulceata de pepene galben

Pepenele se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Zaharul cu 3 linguri de apa se pune pe foc si se lasa pina devine sirop. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Bulion de rosii preparat in casa

Bulion de rosii preparat in casa

Rosiile se spala se taie feliute si se pun la fiert intr-un castron mare.Se invarte cu lingura de lemn ca sa nu se prinda de fund.

27 voturi    15 comentarii
2h
Conserve si muraturi