autor:

alina

» » Paste si pizza

Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane:, 300 g ciuperci, , 320 g paste tip pene, , piept de pui 1/2 deja fript, , gorgonzola 100 g, , branza moale 50 g, , sare, , piper, , 1 catel de usturoi, , parmezan.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

22 voturi

Mod de preparare

Taiem ciupercile felii si le sotam intr-o tigaie incinsa cu putin ulei si cu usturoiul intreg, pentru 5 minute. Dam usturoiul la o parte si adaugam pieptul de pui taiat cubulete si mai lasam cateva minute. Intre timp fierbem pastele si le scurgem. Adaugam branzeturile si putina apa de la paste si lasam branza sa se faca crema.Adaugam pastele si mestecam bine un pic de parmezan si penele noastre sunt gata. Pofta buna!
Retete
Alte retete din Paste si pizza

spaghete cu carne tocata(5porti)

Carnea se caleste cu ceapa si putin suc de rosii circa 50-60min,se adauga sare,piper,oregano. Pastele

6 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza

Pizza picanta

Se ung blaturile cu branza topita iar peste se pune ketchup picant dupa care incepem sa asezam pe

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Foarte bună reţeta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    bune pastele cu ciuperci!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

22 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 300 g ciuperci
  • 320 g paste tip pene
  • piept de pui 1/2 deja fript
  • gorgonzola 100 g
  • branza moale 50 g
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
  • parmezan.

Raporteaza reteta

Retete
de alina

Penne gratinate

Preparare: fierbem pastele in apa sarata. Cand sunt fierte pe jumatate adaugam si cartofii si dovlecelul

20 voturi    4 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Painici umplute

Intr-un castron facem aluatul din faina, drojdie, sare si apa si il lasam sa creasca  2 ore. Cand

64 voturi    20 comentarii
2h 50 min
Aluaturi si Foietaje

Tort de mere

Curatam merele si le taiem felii subtiri. Amestecam untul cu zaharul pana cand devine cremos, adaugam

160 voturi    34 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte bună reţeta.



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza pe bat

Pizza pe bat

Lasam aluatul pentru pizza sa se decongeleze(sau il framantam noi, daca dorim) ,apoi il punem pe o suprafata plana, unsa cu putin ulei. Cascavalul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Paste Baneasa cu sos si piept de pui

Se curata ceapa ,se toaca marunt si se pune la prajit,adaugam si cateii de usturoi tocati marunt.Cand ceapa este aurie adaugam peste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne