Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg bine si se adauga o lingura de ulei de masline.
Se pune o tigaie la incins cu untul si se adauga crevetii si scoicile. Se lasa un minut pana se patrund la foc mediu, apoi se adauga ardeiul taiat marunt. Se mai lasa un minut si se adauga vinul. Se da focul mai tare si se lasa cateva secunde, pana scade putin apoi se adauga sucul de lima. Se mai lasa cateva secunde, se adauga piper si sare si se adauga pastele. Se amesteca bine, apoi se ia de pe foc, se toarna intr-un bol cu tot cu zeama si se adauga rucola.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii