Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit. Separat, curatam ceapa si o tocam marunt, morcovi ii curatam si ii dam pe razatoare. Ii punem la calit impreuna cu ceapa Ii calim intr-o lingura de ulei impreuna cu 3-4 catei de usturoi intregi si zdrobiti. Dupa ce ceapa si morcovi s-au aurit, adaugam tonul scurs bine de ulei si tinem pe foc, amestecand continuu, cca 3 minute. Adaugam pasta de tomate, mirodeniile, 2-3 catei de usturoi tocati marunt, verdeata si mai tinem pe foc 4-5 minute. Daca sosul are prea mult ulei ( se poate lasa de la ton) eliminati surplusul cu o lingura. Dupa ce pastele au fiert, le spalam sub jet de apa si le amestecam cu sosul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii