Intr-un vas se pun pennele la fiert,intre timp in tgaia incinsa cu putin ulei de maslione prajim pieptul de pui taiat cubulete de marime potrivita.Cand acesta e aproape gata adaugam rosiile si masline[de preferat feliate]dar merg si intregi dar fara samburi si mai lasam 2 minute pana se inmoaie putin rosiile.Adaugam smantana si pennele fierte,potrivim cu sare si piper si putina mozarella data prin razatoarea mare.Binenteles la final adaugam si nelipsitul parmezan si putin busuioc.
va doresc pofta buna
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii